Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 209–224 van de 240 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Shakisso
van Simon Lévelt€ 23,40 -
Sicilia
van Mocca d’Or€ 31,50 -
Sidra
€ 68,40 -
Silky Bonbon / Brazil
-
SINGLE ORIGIN BRAZILIË
€ 24,58 -
SINGLE ORIGIN COLOMBIA
€ 27,30 -
SINGLE ORIGIN ETIOPIE
€ 28,76 -
SINGLE ORIGIN GUATEMALA
€ 23,38 -
SINGLE ORIGIN INDONESIE
€ 26,63 -
SINGLE ORIGIN PANAMA
€ 645,80 -
SINGLE ORIGIN RWANDA
€ 24,98 -
Sironko
€ 46,80 -
Smooth Blend
€ 27,00 -
Suke Quto
€ 46,80 -
Suke Quto Natural
€ 46,80 -
Surprise coffee
€ 172,80


