Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 161–176 van de 192 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Pietro
van Simon Lévelt€ 99,60 -
RF BLEND – COLOMBIA & BRAZIL
van Roast Factory€ 32,00 -
Sakami
van Nordkapp Coffee€ 29,95 -
Sensazione
van Mocca d’Or€ 30,50 -
Shakisso Natural
van Simon Lévelt€ 23,40 -
Sicilia
van Mocca d’Or€ 31,50 -
Sidra
€ 68,40 -
SINGLE ORIGIN BRAZILIË
€ 24,58 -
SINGLE ORIGIN COLOMBIA
€ 27,30 -
SINGLE ORIGIN ETIOPIE
€ 28,76 -
SINGLE ORIGIN GUATEMALA
€ 23,38 -
SINGLE ORIGIN INDONESIE
€ 26,63 -
SINGLE ORIGIN PANAMA
€ 645,80 -
SINGLE ORIGIN RWANDA
€ 24,98 -
Sironko
€ 46,80 -
Smooth Blend Espresso
€ 27,00

