Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 193–208 van de 240 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Panama – La Mula – Gesha
van Keppler Koffie€ 140,00 -
Panama Villa Donia
van Badeta -
Pereira Supremo
-
Peru
€ 27,00 -
Peru – Chuquibamba Community Lot
van Keppler Koffie€ 36,00 -
Peru – Chuquibamba
€ 130,00 -
Peru • Amazonas Monte Verde
van De Eenhoorn€ 35,90 -
Peru Decafé
van Coffyn€ 15,00 -
Peru Querocoto
van Coffyn€ 19,95 -
Peru Queromarca
van Badeta -
Pietro
van Simon Lévelt€ 99,60 -
Puur Goud
van Maalwerk Koffie -
RF BLEND – COLOMBIA & BRAZIL
van Roast Factory€ 32,00 -
Sakami
van Nordkapp Coffee€ 29,95 -
Sensazione
van Mocca d’Or€ 30,50 -
Sento Rainforest Alliance


