Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 33–48 van de 240 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Brazilië Fazenda Passeio
-
Brazilië Samba Reserve
van Badeta€ 130,20 -
Brotherhood
van BeanBrothers€ 101,20 -
Bruno
van BeanBrothers€ 25,00 -
Bugisu
van BeanBrothers€ 59,60 -
Café del Dia
van Mocca d’Or€ 29,95 -
Café Del Mundo
van Mocca d’Or€ 29,95 -
Café del Mundo Organic
van Mocca d’Or€ 34,50 -
Café Diego
van Mocca d’Or€ 31,50 -
Café Marimba
van Mocca d’Or -
Cameroon – More than fair – Kumbo
€ 28,50 -
CAPRICORNIO – BRAZIL
van Roast Factory€ 30,00 -
Caracolito Parelkoffie
van Simon Lévelt€ 38,00 -
Chacra Don Dago – Peru
-
CLASSIC BLEND – COSTA RICA & BRAZIL
van Roast Factory€ 32,00 -
Classic Brazil
van BeanBrothers€ 100,00


