Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 33–48 van de 192 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Café del Mundo Organic
van Mocca d’Or€ 34,50 -
Café Diego
van Mocca d’Or€ 31,50 -
Cameroon – More than fair – Kumbo
€ 28,50 -
CAPRICORNIO – BRAZIL
van Roast Factory€ 30,00 -
Caracolito Parelkoffie
van Simon Lévelt€ 38,00 -
CLASSIC BLEND – COSTA RICA & BRAZIL
van Roast Factory€ 32,00 -
Classic Brazil
van BeanBrothers€ 144,00 -
Classic Brazil filter
van BeanBrothers€ 100,00 -
Colombia
€ 27,00 -
Colombia
€ 43,80 -
Colombia – Las Perlitas
€ 170,00 -
Colombia – Los Osos
€ 146,00 -
Colombia | decaf
van Sampietro€ 33,95 -
Colombia La Victoria
van Badeta€ 225,20 -
Colombia Tatama
van Coffyn€ 28,00 -
Corazón®
van Simon Lévelt€ 26,95

