Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 1–16 van de 192 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
(DECAF) Espresso roast – Guatemala – New Oriente
van Espressofabriek€ 62,00 -
ADIELA – COLOMBIA
van Roast Factory€ 40,00 -
Allegro cafeïnevrij
van Simon Lévelt€ 31,80 -
Amkeni
€ 46,80 -
Ana Restrepo
€ 187,20 -
Ana Restrepo Natural
€ 57,60 -
Arabella
van Simon Lévelt€ 156,00 -
Argote Anaerobic
€ 57,60 -
Argote Juan Pablo Super Special
€ 273,60 -
Argote Lactic Anaerobic
€ 230,40 -
Argote Mezcla
van Nordkapp Coffee€ 45,80 -
Arjan’s Favoriet
van BeanBrothers€ 27,00 -
BADETA BLEND – BRAZILIË, COLOMBIA EN ETHIOPIË
van Badeta€ 151,40 -
Bant Sawk
€ 46,80 -
Barista
van Simon Lévelt€ 95,60 -
Beneficio
van Simon Lévelt€ 79,80

