Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 177–192 van de 192 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Suke Quto Natural
€ 46,80 -
Suke Quto Washed
€ 46,80 -
Surprise coffee
€ 172,80 -
Tanzania Acacia Hills
van Badeta€ 222,20 -
Tjipke
€ 27,50 -
TOCTO – PERU
van Roast Factory€ 34,00 -
Trio Gesha
van Keppler Koffie€ 140,00 -
UGANDA – Strato Berry
van Badeta -
Uganda Kasese
van Coffyn€ 19,90 -
Van Het Huis Blond
van Simon Lévelt€ 87,80 -
Van Het Huis Dark
van Simon Lévelt€ 71,80 -
Van Het Huis Medium
van Simon Lévelt€ 78,00 -
Verona (Espressomelange)
-
Vito
van Simon Lévelt€ 85,20 -
Wobbe
-
Yellow Bourbon
van Simon Lévelt€ 31,96

