Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 65–80 van de 192 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Dulce
van Nordkapp Coffee€ 47,80 -
Eindje Blend Espresso
€ 29,90 -
EL GUAYABO – COLOMBIA
van Roast Factory€ 72,00 -
El Salvador
-
El Salvador, Ahuachapán, El Molino, Espresso
€ 36,00 -
El Salvador, Ahuachapán, El Molino, Filter
€ 39,00 -
Elmer & Aristides
van BeanBrothers€ 100,00 -
Espresso Decafeo
van Mocca d’Or€ 36,20 -
Espresso roast – Indonesia – Flores laga lizu
van Espressofabriek€ 5.400,00 -
Estrella cafeïnevrij
van Simon Lévelt€ 16,50 -
Ethiopia Yirgacheffe
van Brandzaak€ 107,80 -
Ethiopië
€ 27,00 -
Ethiopië • Sidamo Bio
van De Eenhoorn€ 41,90 -
Ethiopië 500 gram
-
Ethiopië Chelbesa
van Badeta€ 55,20 -
Ethiopie Keramo
van Badeta

