Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 65–80 van de 240 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Costa Rica
van Sampietro€ 39,95 -
Costa Rica
€ 172,00 -
Costa Rica Coope Tarrazu
van Brandzaak€ 102,00 -
Costa Rica Helsar
-
DECAF – GUATEMALA
van Roast Factory€ 36,00 -
Decaf Colombia Huila
van Brandzaak€ 25,90 -
Decaf Colombia, Nariño, Buesaco
€ 119,60 -
Decaf Guatemala New Oriente
van Espressofabriek€ 62,00 -
Decaf Peru
van Badeta€ 49,85 -
Decafé Nicaragua
€ 27,00 -
Decafeo
van Mocca d’Or€ 36,20 -
Descafeinado
van Nordkapp Coffee€ 34,95 -
Dom. Rep. • Monte Alto
van De Eenhoorn€ 51,60 -
DON ALEXIS – COSTA RICA
van Roast Factory€ 40,00 -
Don Rene
van BeanBrothers€ 100,00 -
Donker Peru Querocoto
van Coffyn€ 100,00


