Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 49–64 van de 192 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Corleone
van Simon Lévelt€ 83,80 -
Costa Rica
van Sampietro€ 39,95 -
Costa Rica
€ 172,00 -
Costa Rica Coope Tarrazu
van Brandzaak€ 102,00 -
DECAF – GUATEMALA
van Roast Factory€ 36,00 -
DECAF Colombia, Nariño, Buesaco
€ 119,60 -
Decaf Peru
van Badeta€ 49,85 -
Decaf: Colombia Huila
van Brandzaak€ 25,90 -
Decafé Nicaragua
€ 27,00 -
Descafeinado
van Nordkapp Coffee€ 34,95 -
Dom. Rep. • Monte Alto Bio
van De Eenhoorn€ 51,60 -
DON ALEXIS – COSTA RICA
van Roast Factory€ 40,00 -
Don Rene
van BeanBrothers€ 100,00 -
Donker Peru Querocoto
van Coffyn€ 100,00 -
Drago (blend no. 1)
van Sampietro€ 29,90 -
Duca (blend no. 2)
van Sampietro€ 32,50

