Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 49–64 van de 240 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Classic Brazil
van BeanBrothers€ 144,00 -
Colombia
€ 27,00 -
Colombia
€ 43,80 -
Colombia – Las Perlitas
€ 170,00 -
Colombia – Los Osos
€ 146,00 -
Colombia | decaf
van Sampietro€ 33,95 -
Colombia Argote Asencio Munoz
van De Koepoort -
Colombia Decaf
-
Colombia Gesha Spirits
-
Colombia La Victoria
van Badeta€ 225,20 -
Colombia Mama Sierra
-
Colombia Santa Monica
-
Colombia Supremo
van Maalwerk Koffie -
Colombia Tatama
van Coffyn€ 28,00 -
Corazón®
van Simon Lévelt€ 26,95 -
Corleone
van Simon Lévelt€ 83,80


