Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 129–144 van de 240 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Indonesië
van Sampietro€ 39,95 -
Indonesie • Trenggiling
van De Eenhoorn€ 29,90 -
Intense Blend
€ 9,40 -
Italian Stallion
van BeanBrothers€ 108,00 -
Jhoan Ceron
van Nordkapp Coffee€ 438,00 -
Jimma
van Nordkapp Coffee€ 12,95 -
Jouster Melange
€ 27,00 -
Kenia
-
Kenia AA Top Guama
van Maalwerk Koffie -
Kenia Kiamabara
van Badeta€ 201,60 -
Kenia, Kiminini, Sakami
€ 34,00 -
Kenia, Kiminini, Sakami, Espresso
€ 33,00 -
Kianamui
€ 50,40 -
Kianamui
van Shokunin Coffee -
Koffie van de Maand
-
Koffie van het Huis
van Mocca d’Or€ 114,00


