Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 129–144 van de 192 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Melange No. 12
van Santas Koffie€ 71,40 -
Melange No. 14
van Santas Koffie€ 17,95 -
Melange No. 19
van Santas Koffie€ 16,00 -
Melange No. 5
van Santas Koffie€ 13,25 -
Melange Single Origin
van Santas Koffie€ 19,25 -
Milano (Espressomelange)
€ 24,00 -
Mooleh Manay Excelsa
€ 90,00 -
Mugello (Espressomelange)
-
Myanmar
€ 44,00 -
Myanmar, Shwe Ywa Ngan, Espresso
-
Myanmar, Shwe Ywa Ngan, Filter
€ 11,60 -
Nicaragua
van De Pelikaan€ 108,00 -
Nkonge
€ 61,20 -
Noord (huisblend voor zwarte koffies)
van Keppler Koffie€ 34,00 -
NOORD BONEN ESPRESSO INTENS
€ 796,00 -
NOORD BONEN PERFECT MILD
€ 24,95

