Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 81–96 van de 192 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Exclusivo
van Mocca d’Or€ 35,50 -
Filter roast – Ethiopia – Shantawene
van Espressofabriek€ 18.000,00 -
Filter roast – Guatemala – Tinamit
van Espressofabriek€ 1.550,00 -
Finca el Flamingo
van Simon Lévelt€ 39,80 -
Fontana
€ 39,60 -
Gloria Natural
€ 46,80 -
Gloria Ruby Washed
€ 46,80 -
Guatemala
€ 159,80 -
Guatemala • Santa Rosa
van De Eenhoorn€ 35,02 -
Guatemala 500 gram
-
Guatemala Comal
van Coffyn€ 26,80 -
Guatemala Huehuetenango
van Brandzaak€ 102,00 -
Guji Highlands
van Simon Lévelt€ 39,80 -
HARO WACHU – ETHIOPIA
van Roast Factory€ 42,00 -
Honduras Marcala Comsa
van Brandzaak€ 101,00 -
HOUSE BLEND
€ 571,40

