Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 81–96 van de 240 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Drago (blend no. 1)
van Sampietro€ 29,90 -
Duca (blend no. 2)
van Sampietro€ 32,50 -
Dulce
van Nordkapp Coffee€ 47,80 -
Eclipse
-
Eindje Blend
€ 29,90 -
EL GUAYABO – COLOMBIA
van Roast Factory€ 72,00 -
El Salvador
-
El Salvador, Ahuachapán, El Molino
€ 39,00 -
El Salvador, Ahuachapán, El Molino, Espresso
€ 36,00 -
Elmer & Aristides
van BeanBrothers€ 100,00 -
Esperienza
van Mocca d’Or -
Espresso Madrugador
-
Estrella cafeïnevrij
van Simon Lévelt€ 16,50 -
Ethiopia Shantawene
van Espressofabriek€ 18.000,00 -
Ethiopia Yirgacheffe
van Brandzaak€ 107,80 -
Ethiopië
€ 27,00


