Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 97–112 van de 192 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Huila decaf
€ 50,40 -
India
€ 27,00 -
India, Pushpagiri, Srirangalli Community, Espresso
€ 34,00 -
India, Pushpagiri, Srirangalli Community, Filter
€ 36,00 -
Indonesia Sumatra
van Brandzaak€ 114,00 -
Indonesië
van Sampietro€ 39,95 -
Indonesie • Trenggiling
van De Eenhoorn€ 29,90 -
Intense Blend Espresso
€ 9,40 -
Italian Stallion
van BeanBrothers€ 108,00 -
Jhoan Ceron
van Nordkapp Coffee€ 438,00 -
Jimma
van Nordkapp Coffee€ 12,95 -
Jouster Melange
€ 27,00 -
Kenia
-
Kenia Kiamabara
van Badeta€ 201,60 -
Kenia, Kiminini, Sakami, Espresso
€ 33,00 -
Kenia, Kiminini, Sakami, Filter
€ 34,00

