Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 97–112 van de 240 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Ethiopië
-
Ethiopië • Sidamo
van De Eenhoorn€ 41,90 -
Ethiopië Chelbesa
van Badeta€ 55,20 -
Ethiopie Keramo
van Badeta -
Ethiopië Sidamo
van Maalwerk Koffie -
Ethiopië Yirgacheffe
van Koffie van Hoorn€ 33,80 -
Ethiopië Yirgacheffe
van Maalwerk Koffie -
Exclusivo
van Mocca d’Or€ 35,50 -
Finca el Flamingo
van Simon Lévelt€ 39,80 -
Fontana
€ 39,60 -
Geisha Huila Special / Colombia
-
Gloria
€ 46,80 -
Gloria Ruby
€ 46,80 -
Groningse Bonen
van Maalwerk Koffie -
Guatemala
-
Guatemala
€ 159,80


