Honey
Bij de honey-methode blijft een deel van het plakkerige vruchtvlees tijdens het drogen aan de boon zitten. Hierdoor ontstaat een gebalanceerde smaak die de zoetheid van de natuurlijke methode combineert met de helderheid van de gewassen methode. Honey-verwerking kent variaties zoals yellow, red en black honey, waarbij het percentage resterende pulp de intensiteit van de smaak beĆÆnvloedt.
Honey Bonen
Resultaat 33ā48 van de 60 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Guariroba – Brazil – Arara
€ 95,00 -
Guatemala Tinamit
van Espressofabriek€ 1.550,00 -
Guatemala Toliman Tinamit
€ 56,00 -
Het Geluk van Limburg
van Refill Coffee -
Inacio Soares F2
€ 41,42 -
India, Pushpagiri, Srirangalli Community
€ 36,00 -
India, Pushpagiri, Srirangalli Community, Espresso
€ 34,00 -
Indonesiƫ
van Sampietro€ 39,95 -
Kibingo – Burundi – Red Bourbon
€ 2,33 -
LIBERICA Indonesia, Reza Nurullah
-
Light Roast, Java
van Dolce Alchemia -
Los Patios, Colombia
van Man Met Bril€ 92,00 -
Los Tulipanes
€ 168,00 -
Mae Chedi
€ 68,40 -
Mae Chedi
van Shokunin Coffee -
Margarissa Halo
van Keen Coffee€ 43,80



