Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 145–160 van de 240 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Koffie van het Huis
van Mocca d’Or€ 26,50 -
Kumbo
van Refill Coffee -
La Esperanza
van Nordkapp Coffee€ 33,00 -
La Victoria Huila Colombia medium
van Simon Lévelt€ 39,80 -
Lambo Café Brazil
-
Latin Blend
van Brandzaak€ 101,00 -
Lente Blend
van Maalwerk Koffie -
Lillehammer Blend
van Nordkapp Coffee€ 33,50 -
Lima
van Man met de Baard -
Los Chelazos
€ 216,00 -
M19
-
Madrugador
-
Mae Chedi
€ 68,40 -
MARCELINO – COLOMBIA
van Roast Factory€ 72,00 -
Mauricio Salaverria
van BeanBrothers€ 67,20 -
Mauricio Salaverria
van BeanBrothers€ 108,00


