Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 145–160 van de 192 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
NOORD BRABANTSE MEESTERS
€ 22,71 -
NOORDCOFFEE DECAF
€ 24,64 -
Nynke
€ 27,50 -
Oeganda, Mount Elgon, Sironko, Espresso
€ 131,60 -
Oeganda, Mount Elgon, Sironko, Filter
€ 62,00 -
Onyx Blend
van Brandzaak€ 25,40 -
Oslo Blend
van Nordkapp Coffee€ 24,67 -
Panama – La Mula – Gesha – Natural processed
van Keppler Koffie€ 140,00 -
Panama Villa Donia
van Badeta -
Peru
€ 27,00 -
Peru – Chuquibamba Community Lot – Washed processed
van Keppler Koffie€ 36,00 -
Peru – Chuquibamba
€ 130,00 -
Peru • Amazonas Monte Verde
van De Eenhoorn€ 35,90 -
Peru Decafé
van Coffyn€ 15,00 -
Peru Querocoto
van Coffyn€ 19,95 -
Peru Queromarca
van Badeta

