Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 113–128 van de 240 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Guatemala • Santa Rosa
van De Eenhoorn€ 35,02 -
Guatemala Coban
van Hart voor Koffie -
Guatemala Comal
van Coffyn€ 26,80 -
Guatemala Huehuetenango
van Brandzaak€ 102,00 -
Guatemala Tinamit
van Espressofabriek€ 1.550,00 -
Guatemala Yulchen
-
Guji Highlands
van Simon Lévelt€ 39,80 -
HARO WACHU – ETHIOPIA
van Roast Factory€ 42,00 -
Honduras Marcala Comsa
van Brandzaak€ 101,00 -
HOUSE BLEND
€ 571,40 -
Huila decaf
€ 50,40 -
India
€ 27,00 -
India, Pushpagiri, Srirangalli Community
€ 36,00 -
India, Pushpagiri, Srirangalli Community, Espresso
€ 34,00 -
Indonesia Flores laga lizu
van Espressofabriek€ 5.400,00 -
Indonesia Sumatra
van Brandzaak€ 114,00


