Trommelbranding
Bij trommelbranding worden koffiebonen verhit in een ronddraaiende trommel, vaak met gas of elektrische warmte. Door de constante beweging worden de bonen gelijkmatig gebrand, waardoor smaken langzaam kunnen ontwikkelen. Dit proces resulteert in een gecontroleerde karamellisatie en diepere smaaklagen. Trommelbranding is populair onder ambachtelijke branders die precisie en een traditionele benadering waarderen.
Trommelbranding Bonen
Resultaat 113–128 van de 192 resultaten wordt getoond
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Kianamui
€ 50,40 -
Koffie van het Huis
van Mocca d’Or€ 26,50 -
Koffie van het Huis 100 % Arabica
van Mocca d’Or€ 114,00 -
La Esperanza
van Nordkapp Coffee€ 33,00 -
La Victoria Huila Colombia medium
van Simon Lévelt€ 39,80 -
Latin Blend
van Brandzaak€ 101,00 -
Lillehammer Blend
van Nordkapp Coffee€ 33,50 -
Los Chelazos
€ 216,00 -
Mae Chedi
€ 68,40 -
MARCELINO – COLOMBIA
van Roast Factory€ 72,00 -
Mauricio Salaverria
van BeanBrothers€ 67,20 -
Mauricio Salaverria FILTER
van BeanBrothers€ 108,00 -
Melange No. 010
van Santas Koffie -
Melange No. 020
van Santas Koffie€ 70,00 -
Melange No. 070
van Santas Koffie€ 18,95 -
Melange no. 1
€ 27,00

