Drum roasting
With drum roasting, coffee beans are heated in a rotating drum, often with gas or electric heat. Because of the constant movement, the beans roast evenly, allowing flavors to develop gradually. This process results in controlled caramelization and deeper layers of flavor. Drum roasting is popular among artisan roasters who value precision and a traditional approach.
Drum roasting Beans
Showing 113–128 of 192 results
De goedkoopste prijzen per 1 kg worden weergegeven
-
Kianamui
€ 50,40 -
Koffie van het Huis
van Mocca d'Or€ 26,50 -
Koffie van het Huis 100 % Arabica
van Mocca d'Or€ 114,00 -
La Esperanza
van Nordkapp Coffee€ 33,00 -
La Victoria Huila Colombia medium
van Simon Lévelt€ 39,80 -
Latin Blend
van Brandzaak€ 101,00 -
Lillehammer Blend
van Nordkapp Coffee€ 33,50 -
Los Chelazos
€ 216,00 -
Mae Chedi
€ 68,40 -
MARCELINO - COLOMBIA
van Roast Factory€ 72,00 -
Mauricio Salaverria
van BeanBrothers€ 67,20 -
Mauricio Salaverria FILTER
van BeanBrothers€ 108,00 -
Melange No. 010
van Santas Koffie -
Melange No. 020
van Santas Koffie€ 70,00 -
Melange No. 070
van Santas Koffie€ 18,95 -
Melange no. 1
€ 27,00

